Andere rechtsmateries, juridische bijstand in Aalst

Straf- en verkeerszaken zijn onze core-business, daarin beheersen wij de nodige expertise voor een goede afloop van Uw dossier. Maar u kan ook voor andere juridische problemen en algemene juridische vragen bij ons terecht. Mallego & Roels biedt Juridisch advies in Aalst en omstreken waar nodig. Wij proberen u steeds zo goed mogelijk te helpen.

Niemand roept graag de hulp in van een advocaat. Want wie juridische bijstand nodig heeft, zit met een probleem. Toch zijn er situaties waarin alleen een advocaat voor beweging kan zorgen, of aan een positieve uitkomst kan werken. Dan gaat het bijvoorbeeld om een echtscheiding, een geschil tussen buren, moeilijkheden met de handelshuur en veel meer… De lijst is eindeloos.

Hoe kan advocatenkantoor Mallego-Roels u helpen?

Hebt u nood aan een advocaat? Of wilt u alleen maar informatie? Contacteer ons gerust. Soms werkt een kort gesprek al verhelderend.

U kan ons voor alle juridische problemen contacteren. Advocatenkantoor Mallego-Roels kan u in veel gevallen bijstaan en gaan altijd voor het best mogelijke resultaat. Mochten we voelen dat we het desbetreffende juridische probleem niet helemaal beheersen, dan gaan we er samen met U een gespecialiseerde advocaat bijnemen of zullen wij U in alle correctheid doorverwijzen naar een advocaat die gespecialiseerd is in de juridische materie die nodig is om Uw dossier tot een goed einde te brengen.

Wil je graag meer informatie, contacteer ons!

Contacteer ons

 1. Naam:*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam:*
  Invalid Input
 3. Telefoon:*
 4. Email:*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Bericht:*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input