Jouw specialist strafrecht uit Aalst

Het behartigen van strafzaken is de hoofdmotor van advocatenkantoor Mallego-Roels in Aalst. Wij hebben ervaring in alle soorten strafzaken en volgen een dossier op van het begin tot de volledige afhandeling ervan.

We zijn er bovendien niet alleen voor de plegers van een misdrijf. Ook als slachtoffer kan u bij ons terecht voor een klacht of burgerlijke partijstelling in elke fase van de rechtsgang.

Bij advocatenkantoor Mallego & Roels kan u rekenen op:

Strafrecht Aalst - Mallego & Roels


Expertise

Strafrecht is onze specialiteit. We behartigen alle soorten strafzaken, gaande van de kleine overtredingen tot de grote misdaden.

Dit kan gaan van winkeldiefstallen of drugszaken tot oplichtingszaken en moorddossiers. Zaken die worden gepleit voor de Politierechtbank en de Correctionele Rechtbank. Dit zowel in eerste aanleg als hoger beroep, maar ook de levensdelicten die voor het Hof van Assisen komen.

Wij zijn ervaren strafpleiters gevestigd in Aalst, die elk facet van het strafrecht beheersen en hebben in tal van bekende strafdossiers opgetreden. Bovendien specialiseerden wij ons gedurende jaren in de procedure van de strafuitvoering waarbij wij o.a. vaak cliënten bijstaan voor de Strafuitvoeringsrechtbanken.

No nonsense aanpak

Wij hanteren een directe, correcte en oprechte stijl van communicatie t.a.v. alle actoren in een gerechtelijke procedure (cliënt, Rechtbank, tegenpartij…). Duidelijkheid staat voorop.

We trachten onze cliënt tot in detail in te lichten over zijn dossier en wat de realistische verwachtingen zijn. Geen loze beloften, wij zijn strafrechtadvocaten met een grote bagage aan kennis en ervaring, maar geen tovenaars.

Een goede service

Dit kan zich uiten in verschillende facetten. Het kan gaan van het proactief opvolgen van een dossier in de fase van het onderzoek tot het kopiëren van alle nuttige dossierstukken of vonnissen. Ook een goede communicatie is van belang. het regelmatig bezoeken van cliënten in de gevangenis teneinde hen te informeren en bij te staan op ieder juridisch en menselijk gebied,..., behoren tot het pakket .

Ook gedetineerden hebben rechten! We maken er dan ook een punt van om ook onze cliënten in de gevangenis bij te staan. Dit zowel in het kader van hun proces, hun strafuitvoering en hun situatie binnen de gevangenismuren.

Verdachte in een strafzaak

Bent u verdachte of aangehouden in een strafzaak? Dan kan u best meteen de expertise van een strafrechtadvocaat inroepen. Wij kennen alle procedures en kunnen perfect inschatten wat er op u af zal komen. Snelle hulp kan verdere problemen voorkomen.

Ook bij een politieverhoor of een verschijning voor de Onderzoeksrechter kunnen wij uw recht op bijstand van een advocaat garanderen in het kader van de salduzwetgeving.

Uw vrijheden en rechten staan bij ons voorop. We luisteren naar uw verhaal binnen de grenzen van ons beroepsgeheim. We informeren ons grondig over het dossier en overleggen dan samen met U wat volgens ons de beste strategie is om tot een zeer goed eindresultaat te komen.

Strafuitvoerinsrechtbank

In België maakt het een wereld van verschil wanneer je een veroordeling oploopt onder of boven de drie jaar effectieve gevangenisstraf. In het tweede geval krijg je dan immers te maken met de strafuitvoeringsrechtbank (SURB). In het kader van deze procedure kan advocatenkantoor Mallego-Roels een enorme schat aan ervaring voorleggen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat U in de snelste en meest optimale omstandigheden terug de gevangenis kan verlaten. Dit kan onder de vorm van een voorwaardelijke invrijheidstelling, elektronisch toezicht of beperkte detentie.

Burgerlijke Partijstelling

Als strafrechtadvocaten zijn wij er ook voor slachtoffers van misdrijven. Wij kunnen over uw rechten waken. Een slachtoffer kan zelf een strafklacht neerleggen bij Politie, Parket of Onderzoeksrechter en nadien ook bijkomend onderzoek vragen of het dossier inkijken.

Bij elk van deze stappen kunnen wij u begeleiden. Wilt u zich burgerlijke partij stellen bij de onderzoeksrechter, voor de Correctionele Rechtbank of het Hof van Assisen, dan staat advocatenkantoor Mallego-Roels u bij.

Strafrecht Aalst - Stijn - Mallego & Roels
Strafrecht Aalst - Mallego & Roels - Adres

Wil je graag meer informatie, contacteer ons!

Contacteer ons

 1. Naam:*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam:*
  Invalid Input
 3. Telefoon:*
 4. Email:*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Bericht:*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input