Jouw specialist verkeersrecht uit Aalst

Beging U een verkeersmisdrijf? Mallego & Roels is een advocaat Verkeersrecht in Aalst. Verkeersrecht is tevens waarin advocatenkantoor Mallego & Roels gespecialiseerd is. Wij geven rechtsbijstand aan zowel verdachten als slachtoffers van verkeersdelicten in heel Vlaanderen. Bovendien kan U in veel gevallen voor het inschakelen van een advocaat in verkeerszaken een beroep doen op uw rechtsbijstandverzekering.

Advocatenkantoor Mallego-Roels helpt ook altijd bij verkeersfeiten

Heel veel mensen hebben weleens gereden met een glaasje te veel. En iedereen kent wel een bestuurder met een zware voet. Wie voor een verkeersmisdrijf wordt gedagvaard, denkt gauw dat een advocaat geen invloed heeft. Want dronken is dronken en de rechter zal daar wel aan iedereen een vaste en zelfde straf voor opleggen, nietwaar?

Toch is dit niet het geval. Elke zaak wordt apart beoordeeld. Ook door de rechter. Het kan veel verschil uitmaken of u één glas te veel dronk en zich nog rijvaardig voelde, of dat u zich het aantal glazen niet eens herinnert.

Ook harder rijden dan toegelaten betekent niet altijd en overal hetzelfde tarief voor een Politierechtbank, bepaalde omstandigheden kunnen soms worden ingeroepen en verschil maken.

Uw advocaat wijst de Politierechter op zulke nuances. Dit kan bij de uitgesproken boete of rijverbod doorwegen. Mogelijks kan er ook gepleit worden om een werkstraf op te leggen, bijvoorbeeld voor jonge bestuurders, een optie waar wij regelmatig op aandringen.

Wil je graag meer informatie, contacteer ons!

Contacteer ons

 1. Naam:*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam:*
  Invalid Input
 3. Telefoon:*
 4. Email:*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Bericht:*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input