Hof van assisen

Het hof van assisen spreekt zich uit over de zwaarste strafbare feiten zoals doodslag of moord. Gezien de ernst van de feiten trekken processen voor het hof van assisen vaak veel media-aandacht. Extra bijzonder aan deze rechtszaken is de aanwezigheid van een volksjury die beslist over de schuldvraag.

Het spreekt voor zich dat een dossier voor het hof van assisen ten gronde moet worden voorbereid en dat de bijstand van een gespecialiseerd advocaat daarbij onmisbaar is. De geladen materie en de vaak massale aanwezigheid van diverse media plaatsen alle actoren van het proces onder zware druk. Een advocaat met ervaring in assisenprocessen die goed kan presteren onder deze omstandigheden geeft dan de doorslag.

Anthony Mallego bundelt de deskundigheid en ervaring om met vertrouwen naar het hof van assisen te trekken ter verdediging van de beschuldigde of de burgerlijke partij. Met zijn présence brengt hij, te midden van de hectiek van een assisenproces, rust bij zijn cliënten. Met intussen meer dan twintig assisenzaken op de teller, groeide meester Mallego uit tot een zwaargewicht onder de strafpleiters:

De ethermoord, de duinenmoord en de campingmoord voor het Hof van Assisen te Brugge, de hamermoord en de moord op Ilse de ex-burgemeester van Aalst voor het Hof van Assisen te Gent, de zaak Sara Laeremans voor het Hof van Assisen te Antwerpen, het terreurproces Zaventem-Maalbeek voor het Hof van Assisen te Brussel en de carnavalsmoord, garagistenmoord, schellebellemoord, kanaalmoord als gecorrectionaliseerde assisenzaak te Dendermonde.

Wenst u meer informatie, contacteer ons!

Contacteer ons

 1. Naam:*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam:*
  Invalid Input
 3. Telefoon:*
 4. Email:*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Bericht:*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input