Stijn Roels

Advocaat
Stijn Roels

contact

 • MOBIEL +32 478 28 78 58
 • FAX +32 53 43 40 11
 • EMAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Biografie

Stijn Roels beëindigde in 2012 met succes zijn universitaire opleiding Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij vatte in datzelfde jaar zijn stage aan bij het gerenommeerde strafrechtkantoor van Victor Van Aelst & Katrien Van der Straeten in Dendermonde. Twee jaar later maakte mr. Roels de overstap naar het kantoor De Bruyn & Co in Aalst waar hij zich aan de zijde van mr. Mallego verder specialiseerde in strafrechtelijke dossiers.

Met zijn liefde voor de Nederlandse taal en de vaardigheid ze te hanteren, dikwijls gevat en vaak niet gespeend van enige humor, vond mr. Roels nergens beter dan in het strafrecht zijn gading. Met ambitie en doorzettingsvermogen maakte hij tijdens zijn stagejaren een steile progressie waardoor zijn redenaarstalent al gauw kwam bovendrijven en hij snel aan overtuigingskracht won.

Nadat ze beiden een vergelijkbaar parcours hadden afgelegd, vonden mr. Roels en mr. Mallego een complementaire sparringpartner in mekaar. In 2017 resulteerde dat in de opening van het ambitieuze en dynamische advocatenkantoor Mallego & Roels.

De voorbije jaren boog mr. Roels zich over de meest uiteenlopende strafrechtelijke zaken. Daarbij behartigt hij steeds op gepassioneerde en kordate wijze de belangen van zijn cliënten wat hem zijn ijzersterke reputatie opleverde.

Opleiding

2012
Vrije Universiteit Brussel (Master in de Rechten)

Loopbaan

2012
Advocatenkantoor Van Aelst- Van der Straeten (Advocaat Stagiair)

2014
Advocatenkantoor De Bruyn en Co (Advocaat / Advocaat Stagiair)

2017
Advocatenkantoor Mallego & Roels (Vennoot)

Contacteer ons

 1. Naam:*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam:*
  Invalid Input
 3. Telefoon:*
 4. Email:*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Bericht:*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Invalid Input